LuxuryEstate
Gratis voor Android
Installeren

De versie van uw browser wordt niet langer ondersteund. Werk het bij voor een betere ervaring.

De ingestelde taal is Nederlands switch to English | Nee, bedankt

19
€ 3.950.000

Huis te koop in Almancil, Loulé, Distrito de Faro

586 m² 7 5

BEVALT HET JE?

Omschrijving

Magnifik familjevilla med 5 sovrum i utkanten av Vale do Lobo.

Denna fastighet ligger inom den prestigefyllda Fazenda Santiago -utvecklingen på dörrsteget till Vale do Lobo resort.

Den interna layouten är uppdelad på tre nivåer, alla med balkonger med utsikt över de vackra anlagda trädgårdarna och saltvattenpoolen. Entrén öppnar till högt i tak med böjda trappor och stengolv överallt. På bottenvåningen finns öppen planlösning vardagsrum/matplats med ett skräddarsytt Austral kök. Köket har direkt tillgång till den yttre terrassen med grill och uteservering. Det finns också två sovrum med eget badrum på denna våning.
Den första nivån har en master -svit med hans & hennes badrum och ytterligare ett dubbelrum. Båda har tillgång till stora privata terrasser med fantastisk havsutsikt. På nedre våningen finns det femte sovrummet med eget badrum, kontor, vardagsrum och TV -rum med ett extra duschrum och andra kök/tvättstuga. Denna nivå har också direkt tillgång till poolen, terrassen, uteservering och grillplatser. Det finns extra förvaringsutrymme och garage.

Fazenda Santiago-utvecklingen ligger nära Vale do Lobo och är en gated community med sin egen säkerhet, med två allväders tennisbanor och ett fullt utrustat gym med bastu enbart för användning av ägarna och gästerna på denna resort

500

Details

kamers
5
Slaapkamers
5
Badkamers
7
Externe oppervlakte
2.448 m²
Oppervlakte
586 m²
Adres
8135
Code
18092
Energieklasse
C

Ontdek meer

BEVALT HET JE?