LuxuryEstate
Gratis voor Android
Installeren

De versie van uw browser wordt niet langer ondersteund. Werk het bij voor een betere ervaring.

De ingestelde taal is Nederlands switch to English | Nee, bedankt

33
€ 4.250.000

Luxueus huis te koop in Calle Cala del Perro, La Herradura, Andalusië

794 m² 6 6

BEVALT HET JE?

Omschrijving

TROPISCHE KUST, GENIET VAN ELKE DAG Kilometers zandstranden, kristalhelder water omringd door weelderige vegetatie, natuurlijke landschappen, prachtige zonsondergangen ... De Costa Tropical ligt tussen Malaga, Granada en Almeria, een bevoorrechte strook in de Middellandse Zee met een mild klimaat en subtropisch zodat u kunt genieten van 320 zonnige dagen per jaar en een gemiddelde temperatuur van 20º C. Gevormd door pittoreske kustplaatsen, waaronder Almuñécar, het klimaat, het historische erfgoed en het rijke culturele en gastronomische aanbod maken de Costa Tropisch een plek waar je kunt genieten van allerlei sensaties. HET HUIS, INTEGRATIE MET HET LANDSCHAP Gelegen in La Herradura (Almuñécar) en ontworpen door de prestigieuze architect Guillermo Sánchez Galdó, La Almijara is een villa gelegen op de top van een klif met tuin, zwembad en open veranda. Volledig ondergedompeld in natuurlijk licht en met directe toegang tot de zee, is het gebouw gebaseerd op een concept van zuivere lijnen en volumetrische oppervlakken die zich aanpassen aan de verschillende niveaus van het gebied waarin het zit en dat het landschap tot het uiterste knijpt. uitzichten en het licht van de Middellandse Zee. De presidentiële ingang maakt plaats voor een huis met 3 verdiepingen, waartussen 5 ruimtes zijn verdeeld: kindergedeelte, daggedeelte, hoofdsuite, verzorgingsgebied en gastenverblijf. Het unieke karakter en het indrukwekkende uitzicht maken Villa La Almijara veel meer dan een huis met uitzicht op zee. KEUKEN, VEEL MEER DAN ALLEEN KOKEN In Villa La Almijara wordt de keuken het hart van het huis. Een open ruimte, doorzichtig en helder, perfect om te genieten in gezelschap. Ontworpen door de Duitse fabrikant Bulthaup, de ruimte is geconfigureerd rond een groot centraal eiland dat bewegingsvrijheid met een hoge opslagcapaciteit mogelijk maakt. Een zeer veelzijdige keuken volledig geïntegreerd in de architectuur eromheen. De directe toegang tot het grote terras verlengt de ruimte van co-existentie, waardoor de efficiëntie en aantrekkelijkheid toenemen. Een unieke plek om speciale momenten te beleven. WOONKAMER, ONTWERP EN COMFORT De grote ramen, het uitzicht op zee en het natuurlijke licht dat elke hoek van de ruimte overspoelt, maken deze eetkamer tot een toevluchtsoord waarin u kunt genieten van lange nasleep met het geluid van de zee als zachte ambientmuziek. Het hoge plafond heeft het mogelijk gemaakt om dit gedeelte van het huis te ontwerpen als een ruimte met dubbele hoogte met een bibliotheek erboven, waardoor de functionele en esthetische mogelijkheden van de eetkamer worden verrijkt. De boven- en onderkant zijn visueel verbonden waardoor het gevoel van ruimtelijkheid toeneemt. Een witte decoratie met kleine tonen van kleur in de accessoires, een natuurlijke houten vloer die Schotten & Hansen op bestelling heeft gemaakt ... Het hele interieur van de woonkamer is ontworpen om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren die samensmelt met de buitenkant en nodigt u uit om uzelf te laten gaan voor zijn bevoorrechte uitzichten. TERRAS, ONGELOOFLIJKE ZEEZICHT De milde temperaturen van de Costa Tropical laten u het grootste deel van het jaar genieten van het grote terras van La Almijara. Zowel het ontwerp als de spectaculaire uitzichten creëren een omgeving die u uitnodigt om speciale momenten met familie en vrienden te beleven. Met zijn meer dan 160 m2 is het terras een multifunctionele ruimte waar u lunches en diners buiten kunt combineren met de visie van magische zonsondergangen en nachten met volle maan. En dat alles in een onvergelijkbare omgeving, omringd door de natuur. Een idyllische plek om je ogen te verliezen aan de prachtige horizon. ZWEMBAD, DE ZOMERSTARTER Het lagere niveau van het huis komt uit op een buitengewone open veranda met een buitenzwembad en tuinen. De zeebries, de geur van zout en de warme zonnestralen worden op een speciale manier waargenomen in dit gebied waarvan de architectuur is ontworpen om niet af te doen aan de schoonheid van het omringende landschap. Een kleine keuken en een toilet completeren een perfecte ruimte om te genieten van een verfrissende duik in de hete zomeravonden. HOOFDSUITE, INTIMITEIT EN ONTSPANNING Het bovenste deel van het huis is afgewerkt met een kubusvorm waarin de master suite zich bevindt. De witte kleur is opnieuw de hoofdrolspeler van deze slaapkamer met een eigen badkamer en kleedkamer, waardoor een grotere weerspiegeling van het natuurlijke licht dat de ruimte overstroomt, wordt bereikt. De grote ramen en directe toegang tot een groot terras met tuinhuisje creëren een totale verbinding tussen buiten en binnen zonder een beetje privacy te verliezen. Het resultaat is een sfeer van intimiteit en perfecte ontspanning voor ontspanning. KINDEROPPERVLAKTE, KLEUREXPLOSIE Bij La Almijara hebben de jongste kinderen hun eigen speciaal voor hen ontworpen ruimte. Het kindergedeelte omvat de kinderkamers, een badkamer en een speelkamer. Het is het enige gedeelte van het huis dat decoratieve details in felle kleuren bevat die creativiteit en leren stimuleren en tegelijkertijd een ludieke toets toevoegen. Met een grote ruimte gereserveerd voor opslag en grote banken, wordt de speelkamer een leuke, dynamische en perfecte hoek om samenleven te bevorderen. GASTENGEBIED, VOEL ALS THUIS Op de begane grond, naast het zwembad, is het gastenverblijf gevormd door een slaapkamer met badkamer en kleedkamer. Deze esthetische oplossing is geplaveid met hetzelfde materiaal aan de buitenkant, natuursteen van Bateig en IPE-hout. Hiermee kunnen beide ruimtes van het huis worden geïntegreerd. De decoratie onderscheidt zich door een ideaal gebruik van kleuren en materialen, waardoor een functionele, moderne en gezellige ruimte wordt gerealiseerd. ANDERE WONINGEN VAN HET HUIS, MULTIFUNCTIONELE AANPAK Naast de belangrijkste ruimtes van het huis, omvat La Almijara een reeks aanvullende ruimtes, waaronder opvallen: een ruimte voor huishoudelijke service met 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer; was-en opslagruimte en een garage met parkeerplaats voor 3 voertuigen.

500

Details

Slaapkamers
6
Badkamers
6
Externe oppervlakte
4.000 m²
Oppervlakte
794 m²
Aantal verdiepingen
3
Adres
Calle Cala del Perro
Bouwjaar
2009
Gepubliceerd op
12 maart 2019
Omgeving
Zee
Soort Tuin
Prive
Status
Uitmuntend
Terras
447 m²
Externe Voorzieningen
Barbeque ruimteBoulevardTuinZwembad

Ontdek meer

Granada - Andalusië

BEVALT HET JE?

Granada - Andalusië