Piano House, het Chinese gebouw met een spectaculair design, dat de wereld van de muziek viert

Er bestaan geen zangers of musici op de wereld die niet dromen van een leven in het Piano House, het ongelofelijke bezit van luxe in China opgestart door de talentvolle ontwerper van de technische universiteit in Hefei. Architectonisch gesproken, bestaat het gebouw uit twee muziekinstrumenten: het centrale gedeelte van het gebouw wordt weergegeven door een enorme zwart glanzende piano die gebouwd is op schaal 50:1, de staart en de toetsen zijn op hun beurt verbonden met een imposante viool van transparant glas.

Luxe huis te koop in China

Deze bijzondere en mooie constructie, is gerealiseerd ter ere van de viering van de ontwikkeling en groei van de stad Huainan, gastheer van evenementen van allerlei soorten, van vergaderingen tot bruiloften. Het gebouw is open voor publiek, hiervan zijn er enorm veel, iedere dag, de toeristen die de verleiding niet kunnen weerstaan om het prachtige interieur van het gebouw van binnen te bekijken. Het Piano House, is het mooist in de nachtelijke uurtjes, wanneer het fluorescerende licht de strategische contouren en profielen verlicht. Het effect is zo spectaculair, dat het in het donker lijkt op een UFO die net geland is op aarde en iedereen met zijn mond open laat staan van verbazing.

Bezoekers verzamelen voor het piano gebouw in Huainan

Naast het organiseren van verschillende evenementen, is het Piano House de plek waar het gebruikelijk is dat studenten van de meest gerenommeerde universiteit van China elkaar ontmoeten. Hier kunnen vrijuit spelen, elkaar leren kennen en oefenen. Bovendien, zou het zo moeten zijn, dat u binnen het gebouw ieder instrument kunt vinden dat er bestaat op aarde. Tijdens hete dagen, zijn het niet alleen de fans van noten en bladmuziek die zich bevinden in het gebouw, maar ook andere die willen genieten van de verkoelende lucht in het gebouw, een symbool van de rijkdom in Huainan. Wanneer de warmte te veel wordt, schuilen vele toeristen en chinezen onder de piano van het gebouw. Een meer praktische functie heeft de viool, die plaats biedt aan de trappen van het gebouw die naar de bovenste verdieping leiden.

Prestigieus huis in China

De vergaderzalen, leslokalen en de ruimten die plaats bieden aan ontvangsten en wereldwijde evenementen renderen perfect en doen recht aan de architectuur van het Piano House. Het interieur, net als de buitenkant, zijn ingericht in uitgesproken hedendaagse stijl, met duidelijke verwijzingen naar de wereld van de muziek en de passie voor de piano en de viool. Kortom een indrukwekkend kunstwerk, wat zeker de moeite waard is om te bezoeken als u in China bent!

Piano House, het Chinese gebouw met een spectaculair design, dat de wereld van de muziek viert

Elle Macpherson verhuisd naar Londen en verkoopt haar huis in New York
Bijna klaar, het nieuwe Russische hoofdkwartier in de stad

LuxuryEstate.com

Met meer dan 400.000 advertenties in 130 landen biedt LuxuryEstate.com het grootste luxe huizenaanbod wereldwijd. Meer dan 35.000 makelaarskantoren publiceren hun meest prestigieuze advertenties, het hoogst bestaande aantal voor één enkele website. Ons doel is de makkelijkste en meest efficiënte methode aan te bieden in de zoektocht naar luxe huizen wereldwijd, vertrouwend op vastgoed professionals en onafhankelijke makelaars.

Laat een opmerking achter