De metropolen strijden voor de hoogste wolkenkrabber

De nieuwe mode groeit, steeds meer hoogbouw, maar wie bouwt het hoogste pand. Als we het zo bekijken lijkt het misschien een simpele discussie, maar het zijn projecten die de nodige vaardigheden en competenties verijzen. Daarnaast is het een marketingkwestie, wie onderscheidt zich met een uniek ontwerp en er verkoopt meer dan de concurrent, om zo nog meer geld te verdienen. De rijke moderne investeerders, worden steeds veeleisender en zijn niet meer tevreden met een penthouse op de 10e verdieping, het moet alsmaar hoger, in alle opzichten, allen willen ze de stad domineren vanaf de top.

Luxe Wolkenkrabber

In Manhattan, de beroemdste wijk van New York, staan vier reusachtige wolkenkrabbers slechts een paar straten van elkaar verwijderd. New York is altijd al een locatie met veel hoogbouw geweest, onlangs is er de “One 57” wolkenkrabber gebouwd, het hoogste pand met een hoogte net boven de 300 meter, een gebouw begeerd door investeerder, die willen profiteren van deze vastgoedinvestering. Het record van hoogste gebouw zal het pand naar verwachting niet lang behouden, er zijn enkele bouwplannen op 432 van Park Avenue en op 111 ten Westen van 57st street, die beiden de hoogte van One57 overstijgen. In 2018 zullen naar verwachting ook de werkzaamheden op 225 West 57th Street klaar zijn, hier komt een monstrueus pand met een hoogte van maar liefst 540 meter, bijna het dubbele van One57.

Hoogste gebouw ter wereld

Als we kijken naar het aantal panden dat gemiddeld al in een stad staat, is het vrijwel onmogelijk geworden om horizontaal te bouwen wegens gebrek aan ruimte. Voor de luxe vastgoedmarkt in Hong Kong, Singapore, Shanghai, Londen en New York is verticaal de enigste optie. De wolkenkrabbers zijn uitgegroeid tot ware trofeeën voor rijke Oosterse investeerders.

Hoogste Wolkenkrabbers

Het analyseren van de situatie van onroerend goed van de grote steden, in aanvulling, beseft men dat bouwen gebouwen zo groot, dat u profiteren van verticale ruimte, niet horizontaal, het is bijna verplicht geworden. De markt voor luxe onroerend goed in Hong Kong, Singapore, Shanghai, Londen en New York zelf, in feite, hebben uitgeput de horizontale vloeroppervlak en de enige manier om de ontwikkeling en de groei te stoppen is om hoge gebouwen, die zijn uitgegroeid tot bereiken zelfs trofee huizen voor rijke Oost-investeerders.

Droomhuizen van Vips ... in de uitverkoop
Luxe landgoed Adare Manor te koop in Ierland

LuxuryEstate.com

Met meer dan 400.000 advertenties in 130 landen biedt LuxuryEstate.com het grootste luxe huizenaanbod wereldwijd. Meer dan 35.000 makelaarskantoren publiceren hun meest prestigieuze advertenties, het hoogst bestaande aantal voor één enkele website. Ons doel is de makkelijkste en meest efficiënte methode aan te bieden in de zoektocht naar luxe huizen wereldwijd, vertrouwend op vastgoed professionals en onafhankelijke makelaars.

Laat een opmerking achter