New York, het huis van Joan Rivers in Versailles stijl 30 miljoen dollar waard

Op 4 september heeft Amerika een van zijn meest bekende tv-personages verloren. Joan Rivers bekend geworden als film actrice, maar ze ging de geschiedenis in als sketch comédienne, dankzij haar mondigheid en voor haar spreekwoordelijke oneerbiedigheid. Helaas heeft ze op haar tachtigste ernstige ademhalingsproblemen gehad waardoor ze niet meer kon spreken.

Huis in Versailles stijl in New York

En ondanks dat er slechts een paar dagen zijn verstreken sinds haar dood, voelt het publiek van het klein kunst theater al de leegte die ze heeft achtergelaten, dankzij haar talent en unieke directe en brutale karakter. Ze genoot ervan om de provoceren, dat was algemeen bekend.

Prestigieuze woning van Joan Rivers

Wat misschien niet iedereen weet van Joan Rivers is dat ze ervan hield om in luxe te leven. Dit blijkt ook wel uit haar super-de-luxe appartement in New York waar ze velen jaren gewoond heeft, het is meer dan een thuisbasis, het is een ware miniatuur Versailles. De woning gelegen in een luxe appartementencomplex in de Upper East Side is al in 2009 te koop gezet voor 25 miljoen dollar. Maar nu dat Joan er niet meer is, is de prijs uiteraard omhooggeschoten.

Luxe huis in New York

Het is een vrij ruim appartement, maar dat wat maakt dat de woning een waarde heeft van 30 miljoen dollar is niet de grootte, maar de manier waarop het werd ingericht. Elk detail straalt rijkdom en weelde uit, van binnen en van buiten. Joan was er trots op, tot het punt dat ze in een oud interview grapte ze dat zelfs Marie Antoinette graag in deze omgevingen gewoond had zo rijk en verfijnd.

Huis van Joan Rivers

De woning geeft een knipoog naar het verleden en een tijdperk van koninklijke luxe in het weelderige Frankrijk. Het hele appartement is ingericht in klassieke stijl, met verguld goud en met antieke meubels uit het tijdperk van Lodewijk XIV.

Huis van 30 miljoen in New York

Het heeft vier slaapkamers en vier badkamers en een dienstruimte. De klassieke stijl domineert de omgeving en geeft het een koninklijke uitstraling, de huiskamer is zonder twijfel de meest indrukwekkende kamer. Gedrapeerde gordijnen, de luxe sofa’s en banken met een klassiek patroon brengen u terug in de tijd waarin koningen in weelde en luxe het land regeerde.

Huis in Versailles stijl van Joan Rivers

De eetkamer biedt een adembenemend uitzicht op Central Park, natuurlijk is ook deze ruimte compleet ingericht met antieke meubels van uitzonderlijke kwaliteit. Kortom een klein pareltje in het hart van de Big Apple, waar de hoogste bieder straks van kan genieten van deze Versailles in het klein.

Soho House ook in Chicago
Connecticut, het landhuis van Woodstock te koop voor 45 miljoen dollar

LuxuryEstate.com

Met meer dan 400.000 advertenties in 130 landen biedt LuxuryEstate.com het grootste luxe huizenaanbod wereldwijd. Meer dan 35.000 makelaarskantoren publiceren hun meest prestigieuze advertenties, het hoogst bestaande aantal voor één enkele website. Ons doel is de makkelijkste en meest efficiënte methode aan te bieden in de zoektocht naar luxe huizen wereldwijd, vertrouwend op vastgoed professionals en onafhankelijke makelaars.

Laat een opmerking achter